Pressemeddelelse: Future Impact Nordics lancerer samarbejde med BK Skjold

Future Impact Nordics lancerer samarbejde med BK Skjold – »Best case er det 200.000 kroner direkte til BK Skjolds sociale initiativer.«

D. 10-12. november bliver BK Skjolds klublokaler på P.H. Lings Allè 10 for en enkelt weekend tømt for billiardborde og cafestole, og erstattet af jakker, bukser, kjoler, hættetrøjer og andre gode outlet-sager. Outlettet bliver afholdt i samarbejde med Future Impact Nordics, et investeringsselskab fra Østerbro.

BK Skjolds formand Jan Sørensen er begejstret for samarbejdet, og de ekstra midler det vil tilføre BK Skjold.

– Vi blev kontaktet af Future Impact Nordics, der var imponerede af BK Skjolds mange initiativer, og som meget gerne ville støtte det. Sammen blev vi enige om, at vi kunne afholde dette outlet, hvor overskuddet går direkte til vores projekter. Best case er det 200.000 kroner direkte til BK Skjold, hvilket jo ville give et kæmpe løft, så vi er utrolig glade for, at Future Impact Nordics tænkte på os.

For administrerende direktør i Future Impact Nordics Troels Bjerregaard, var BK Skjold et helt oplagt valg.

– I Future Impact Nordics brænder vi for social ansvarlighed og initiativer, der kan understøtte fællesskaber. Og er der et sted i København, hvor social ansvarlighed og fokus på fællesskab er i højsædet, er det i vores øjne BK Skjold. Derfor lå de altså – for at blive i fodboldens verden – lige til højreskøjten.

Hvad er det ved BK Skjold, der begejstrer jer? Kunne I ikke bare have solgt jeres varer et andet sted og beholdt pengene selv?

– BK Skjold er en helt fantastisk forening, der gør uendeligt meget for fællesskabet på Østerbro og i København i det hele taget. Klubbens innovative tilgang til det at være medlem af en idrætsforening, er helt unik. BK Skjold er med til at sørge for, at alle typer af københavnere, fra alle baggrunde, i alle aldersgrupper og med både stor og lille erfaring med foreningslivet har et sted de kan gå hen og blive en del af et fællesskab, som vi ved giver så meget værdi og livsglæde. Tag for eksempel deres initiativ ByGirl (BK Skjolds pige- og kvindefodboldinitiativ, red.). Det er et fantastisk projekt, vil øge piger og kvinders inklusion i fodbold, gennem et fokus på inddragelse, sociale arrangementer og workshops. Den overordnede hensigt er at fremme mental og fysisk sundhed, hvilket er noget vi har stort fokus på i vores virksomhed, og derfor synes vi det var helt oplagt at støtte BK Skjold, når vi nu har muligheden.


Faktaboks
Outlettet foregår D. 10-12. november. Åbningstiderne er:
Fredag: 15-18
Lørdag: 14-18
Søndag: 14-18
Alle varerne er kategoriseret i tre prisklasser: 50, 100, 200KR
Der vil både kunne findes herretøj, dametøj og en smule børnetøj

Del denne nyhed

Andre nyheder

Send os en besked

vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

kontakt os

© Future Impact ApS. Alle rettigheder forbeholdes