Future Impact Nordics er online 🌐🚀

Velkommen til Future Impact Nordics nye hjemmeside.

Hos Future Impact er vores vision klar: Vi ser en fremtid, hvor alle virksomheder, uanset størrelse, aktivt bidrager til en mere bæredygtig fremtid, både socialt og miljømæssigt. Med vores ekspertise, der spænder fra finans og rekruttering til kommunikation og branding, står vi klar til at guide virksomheder på deres bæredygtighedsrejse. Vores nye hjemmeside er designet til at gøre det nemmere for besøgende at forstå vores kerneområder, samt hvordan vi kan hjælpe potentielle samarbejdspartnere med at opnå deres bæredygtighedsmål.

Vi begynder allerede at finde os godt til rette i vores nye rammer her på Forbindelsesvej 4 på Østerbro, men man kommer jo aldrig helt på plads, før en housewarming er løbet af stablen.

Derfor inviterer vi nu samarbejdspartnere og venner af huset til at indvie vores nye rammer, og for at ønske os held og lykke på den rejse, vi står overfor.

Vi er allerede i fuld gang, og glæder os til at fortælle mere detaljeret om de initiativer og projekter vi har i støbeskeen.

/Future Impact Nordics-holdet

Del denne nyhed

Andre nyheder

Send os en besked

vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

kontakt os

© Future Impact ApS. Alle rettigheder forbeholdes